Järjestyssäännöt

Yleisen viihtyvyyden vuoksi on hyvä tietää, mitä perussääntöjä noudattamalla luomme mahdollisimman mukavan liikuntaelämyksen sekä itsellemme että ympäristöllemme. Nautinnollisia liikuntahetkiä!

1. Hygienia
Ihokarvojen ajelu, hiusten värjäys tai leikkaus sekä kynsien ja jalkojenhoito ja muut vastaavat toimenpiteet eivät ole sallittuja tiloissamme.

2. Arvoesineet ja löytötavarat
Arvokkaimmat tavarat kannattaa jättää kotiin. Mukana olevat tavarat on hyvä säilöä niille varattuihin säilytyslokeroihin. Löytötavaroita voit tiedustella asiakaspalvelusta. Fitnesse Gym Klaukkala ei vastaa kävijän kadonneesta omaisuudesta.

3. Omat eväät
Eväitä voi syödä ainoastaan henkilökunnan osoittamassa tilassa. Särkyviä tavaroita ei pidä ottaa mukaan lainkaan.

4. Häiritsevä käytös
Henkilökunnalla on oikeus poistaa päihtynyt tai muutoin häiritsevä henkilö. Käänny rohkeasti henkilökunnan puoleen, jos havaitset arveluttavasti tai häiritsevästi käyttäytyvän kävijän.

5. Vain terveenä liikkumaan
Itsekin nautit käynnistäsi eniten tullessasi liikkumaan vain terveenä.

6. Ikäraja
Kuntosalille ikäraja on 13 vuotta yleisen turvallisuuden takaamiseksi. Pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla heidän oman ja muiden turvallisuutensa vuoksi.

7. Sisäliikuntavarusteet 
Kuntosalilla käytetään sisäliikuntakenkiä sekä asianmukaisia sisäliikuntavaatteita. Kuntosaliin ei saa tulla ulkokengissä tai kengissä, joita olet käyttänyt ulkona.

8. Treenipyyhe
Toivomme sinun käyttävän tiloissamme treenipyyhettä. Pyyhi kuntosalilaitteet käytön jälkeen. Käyttäjiä on paljon ja näin varmistamme, että laitteet ovat aina siistejä. Käytäthän myös aina juomapulloa, jossa on korkki.

9. Liikuntavälineet
Palauta liikuntavälineet aina alkuperäisille paikoilleen.

10. Kohteliaisuus
Annathan kaikille mahdollisuuden harjoitella. On kohteliasta vapauttaa tarvittaessa kuntosalilaite sarjojen välissä muille asiakkaille.

11. Korvausvelvollisuus
Jos asiakas vaurioittaa tahallisesti liikuntakeskuksen kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti. Tiloissa on nauhoittava videovalvonta.

12. Matkapuhelimen käyttö
Jätäthän matkapuhelimesi pukuhuoneeseen tai pidät sen äänettömällä. Näin itselläsi sekä muilla vieraillamme on mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun.

13. Kuvaaminen
Valo- tai videokuvaaminen tiloissamme kameralla, matkapuhelimella tai muulla vastaavalla laitteella on kielletty ilman erillistä lupaa.

14. Tavaroiden säilytys
Pukukaapit ja säilytyslokerot ovat tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yli yön on kiellettyä. Mikäli jätät tavarasi kaappiin yön yli niin se aukaistaan ja tavarat löydät löytötavaroista.

15. Oma turvallisuus
Kysy tarvittaessa opastusta henkilökunnalta. Kuntosalille on suotavaa hankkia oma ohjelma liikunnanohjaajaltamme. Muistathan, että olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. MH Fit Oy ei vastaa asiakkaiden sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta tiloissaan/alueellaan.